Μετακομίσεις & Μεταφορές επαγγελματικών χώρων

Μάιος 02 2017
Μετακομίσεις – Μεταφορές επαγγελματικών χώρων - Achilleas.com.gr

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τον καφέ σας.

Εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.

Η εταιρία μας ACHILLEAS ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ έχει την εμπειρία και το κατάλληλο προσωπικό να οργανώσει με απόλυτη επιτυχία τη μετακόμιση του γραφείου σας! Όσα τετραγωνικά και έαν είναι, μικρό ή μεγάλο, έχουμε τη δυνατότητα να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τη μετακόμισή σας!

Οι επαγγελματίες συσκευαστές-μεταφορείς μας, αναλαμβάνουν  το έργο της μετακόμισης της εταιρείας σας, με οικονομικό κόστος, με μεθοδικότητα και με συνέπεια!

Έτσι λοιπόν, δεν θα έχετε κανένα λόγο να προβληματιστείτε για το χρόνο που θα χρειαστεί να αφιερώσετε στην μετακόμισή σας ή για την κούραση της συσκευασίας των προσωπικών αντικειμένων του κάθε γραφείου.

 

Μετακομίσεις & Μεταφορές επαγγελματικών χώρων - Achilleas.com.gr 

Εμείς θα έρθουμε στο χώρο σας για να κάνουμε αρχικά μία δωρεάν εκτίμηση του όγκου που θα μεταφέρουμε και να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά μας!

-> Εξετάζουμε το χώρο για τη χρήση κατάλληλου εξοπλισμού μεταφοράς π.χ. ανυψωτικό μηχάνημα, γερανός ή το κατάλληλο φορτηγό απο το στόλο μας.

-> Συζητάμε την οργάνωση της μετακόμισης.

 

 

Στην μετακόμιση του επαγγελματικού σας χώρου:

σας ενημερώσουμε για όλα τα υλικά συσκευασίας που διαθέτουμε, για την ασφαλή μετακίνηση των υπολογιστών, των λοιπών προϊόντων, αλλά και όλου του ηλεκτρολογικού – τεχνολογικού εξοπλισμού σας.

Σας προτείνουμε την πιο κατάλληλη λύση για την σήμανση και αρίθμηση όλων των αντικειμένων για τη σωστή τοποθέτηση τους! Αναλαμβάνουμε την τοποθέτησή τους στο νέο χώρο από τους μεταφορείς μας.

Αξίζει να σας επισημάνουμε οτι στις μετακομίσεις μας αναλαμβάνουμε και πρόσθετες υπηρεσίες! Η αποσυναρμολόγηση επίπλων – γραφείων, βιβλιοθηκών κ.λπ. – και η επανασυναρμολόγησή τους στο νέο χώρο, γίνεται απο το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Μετακομίσεις & Μεταφορές επαγγελματικών χώρων - Achilleas.com.gr

Εσείς ακόμη το σκέφτεστε;

Kαλέστε μας για μία δωρεάν εκτίμηση!

 

 

Μετακομίσεις – Μεταφορές ACHILLEAS

τηλ: 21025.89.907

K: 697 697 3706

email: benekisa@otenet.gr

Write a Reply or Comment